Horeca

Maatwerk en creativiteit in de keuken

Als horeca-uitbater streef je ernaar je klanten heerlijke gerechten aan te bieden, bereid met kwalitatieve ingrediënten. Zoals een verse pasta bijvoorbeeld, die zoveel lekkerder, puurder en authentieker is dan droge pasta. Maar verse pasta klaarmaken is bijzonder arbeidsintensief.
Wij leveren graag onze pasta’s vers of diepgevroren (per kg), al dan niet in combinatie met onze sauzen, die jouw chef naar eigen smaak kan afwerken.

Samen unieke creaties klaarmaken

Maar Pasta Ti wil veel meer zijn dan louter een leverancier van verse pasta. Samen met jouw chef willen we ons vooral toeleggen op het ontwikkelen van unieke raviolicombinaties.
Daag ons uit! Bezorg ons jouw ‘signature’ vulling en wij maken er een overheerlijke ravioli mee.
Zin om te experimenteren? Samen testen, proeven en bereide we unieke, culinaire creaties, die jij daarna op jouw kaart kan aanbieden.


Pastati gesloten