Me-time automaten

Extra quality time voor jouw medewerkers

Als bedrijfsleider of HR manager wil je je medewerkers ideale werkomstandigheden aanbieden. Een mooi evenwicht tussen werk en privé is hierbij een belangrijke factor die de werkvreugde en jobtevredenheid ten goede komt.
Met een Me-Time automaat in jouw bedrijf of op jouw bedrijventerrein, hoeven je medewerkers zich na het werk niet meer naar de winkel te haasten om ’s avonds van een lekkere en gezonde maaltijd te kunnen genieten. Geen microgolfmaaltijd maar vers bereide gerechten die ze naar eigen smaak kunnen afwerken. Lekker, snel en gemakkelijk!

De automaten worden dagelijks bijgevuld dankzij onze partner “à la minute”. Dankzij het ingebouwde trackingsysteem, weten we wanneer een automaat moet bijgevuld worden.

Me-Time

  • Me-time lunch

    Versbereide maaltijden, gemakkelijk op te warmen in de microgolf of koude bereidingen, toegespitst op een gezonde lunch. De automaat wordt dagelijks gevuld met verse gerechten.

  • Me-time dinner

    Versbereide maaltijden, mee te nemen naar huis. Bij me-time diner laten we de gastvrouw/gastheer stralen door lekkere, verse gerechten op tafel te zetten, à la minute thuis afgewerkt op het vuur of in de traditionele oven.

  • Me-time on demand

    Vergaderlunches, bedrijfsfeestjes, diner voor meerdere personen, extra lekkernijen. Vraag onze mogelijkheden.

Voor meer info, ga naar www.me-time-food.be


Wil je een Me-Time automaat in je bedrijf?
Wil je je bedrijf opgeven als Me-Time afhaalpunt?

Pastati gesloten