Puur pasta

Wij bieden een gevarieerd assortiment van versbereide pasta’s aan. Onze pasta wordt gemaakt met een selectie hoog-kwalitatieve bloem uit Piemonte.

Het te bestellen assortiment wisselt regelmatig.

Voor grote bestellingen of voor een speciale gelegenheid mag u steeds bellen en produceren we de pasta die u wenst (vanaf 2 kg)

Daar wij enkel met verse producten werken en pas produceren na de bestelling, kan onze pasta ingevrozen worden zonder verlies van kwaliteit. Vers is de pasta 5 dagen houdbaar, in de koelkast.


Gevulde pasta

Onze ravioli’s in verschillende vormen en groottes zijn echte smaakbommetjes.

Volgens het seizoen bieden wij u regelmatig wisselende vullingen aan.

Alles is ambachtelijk geproduceerd. Wij gebruiken geen bewaarmiddelen, geen smaakversterkers, we houden het zo puur mogelijk.

Vers zijn de ravioli’s 5 dagen houdbaar, in de diepvries 3 maand zonder kwaliteitsverlies


Gerechten met verse pasta

De verse pasta wordt verwerkt in smakelijke lasagna. Vers gemaakt, zonder additieven, met seizoensgebonden ingrediënten uit de buurt.

Naast de traditionele lasagna bolognaise hebben wij een unieke vegetarische lasagna in ons assortiment. Op regelmatige basis en volgens het seizoen vervolledigen originele lasagna’s het aanbod.

Daar alles vers gemaakt wordt, op bestelling, zijn de lasagna’s perfect om in te vriezen.

 


Saus

Wij maken huisbereide sauzen zonder bewaarmiddelen of E-nummers.

Ons aanbod wisselt regelmatig.


Wijn

Wij selecteerden voor u kwalitatieve en unieke wijn uit Piemonte. Een beperkte collectie van familiebedrijven met liefde en respect voor de regio en het milieu. Kleinschalige productie, ver weg van de 'grote commerce'.

Pastati gesloten